Verdergaan naar hoofdinhoud

Commissie SALES standaard

Zoeken
Sales Commissie
Vastgoed Commissie
  
Commissie SALES standaard > Discussie > BTW per regel in de orderbevestiging  

Discussie: BTW per regel in de orderbevestiging

De inhoud van dit item wordt als e-mailbericht verzonden aan de persoon of groep die aan het item is toegewezen.
VersiegeschiedenisVersiegeschiedenis

Titel

BTW per regel in de orderbevestiging  

Soort verzoek

Uitbreiding functionaliteit 

Prioriteit

2) Should 

Releasenummer

INSBOU 005 

Hoofdtekst discussie

De btw in het artikel bericht wordt gecommuniceerd, echter voor nieuwe artikelen en specials zal dat niet altijd opgaan. BTW per regel in de orderbevestiging op artikel niveau lijkt mij geen luxe maar noodzaak.

RFC tekst

Toevoegen BTW per regel in de orderbevestiging

Antwoorden

Daniëlle HoekstraGeen aanwezigheidsgegevens (9-2-2017 15:55): Ik ben het niet eens met de zin "btw in het artikel bericht wordt gecommuniceerd, echter voor nieuwe artikelen en specials zal dat niet altijd opgaan". Het veld BTW vraagt om weergave van laag of hoog BTW en dat is altijd bekent. En in onze sector is zo goed als alles hoog BTW dus dat kan altijd meegegeven worden.
Arian HaeserGeen aanwezigheidsgegevens (19-11-2016 8:52): Daar zit ook wat in. Maa rhet is toch beter dan om rond de orderbevestiging/factuur ook afspreekt om dié btw dan te gebruiken zodat het voor iedereen duidelijk is?
Hans WalraveGeen aanwezigheidsgegevens (18-11-2016 16:43): Ik denk dat een document zoveel mogelijk self-contained moet zijn. Dus alle informatie bevat die voor interpretatie van het document van belang zijn zonder afhankelijkheid van andere informatie. Dus naast een GLN ook alle NAW-gegevens, Naast een artikelnummer ook omschrijving, prijs, etc. Het feit dat die informatie aanwezig is, wil niet zeggen dat het ook allemaal verwerkt moet worden. Iedereen is vrij om eruit te halen wat er in zit, toch?
Arian HaeserGeen aanwezigheidsgegevens (17-11-2016 14:09): Mijn standpunt is dat je artikelbericht op orde moet zijn. Daar liggen alle referenties naartoe. De hoeveelheid velden in elk bericht moet je ook proberen beperkt te houden omdat anders de hele afhandeling ondoenlijk wordt.

Compatibiliteit

Niet bekend 

Verwante discussies

 

Van toepassing op

 

Wijzigingverzoek

 

Status van discussie

Gesloten 

Toegewezen aan

CCS 
Bijlagen
Versie: 6.0 
Gemaakt om 14-11-2016 12:15  door Luuk d'Hooghe 
Laatst gewijzigd op 20-3-2017 14:54  door Luuk d'Hooghe