Verdergaan naar hoofdinhoud

Commissie SALES standaard

Zoeken
Sales Commissie
Vastgoed Commissie
  
Commissie SALES standaard > Discussie > Gebruik soort toeslag verwijderingsbijdrage  

Discussie: Gebruik soort toeslag verwijderingsbijdrage

De inhoud van dit item wordt als e-mailbericht verzonden aan de persoon of groep die aan het item is toegewezen.
VersiegeschiedenisVersiegeschiedenis

Titel

Gebruik soort toeslag verwijderingsbijdrage  

Soort verzoek

Overig 

Prioriteit

3) Could 

Releasenummer

INSBOU 005 

Hoofdtekst discussie

Als soort toeslag wordt de verwijderingsbijdrage veel gebruikt. Deze naam is veranderd naar afvalbeheerbijdrage. In BMECat heet het WEEE, dit is een bredere naam. Bij stichting Wecycle bestaat ook een artikelcode om groepen in te delen en afhankelijk daarvan is het bedrag te bepalen. https://operations.wecycle.nl/Producten/OverzichtProducten.aspx Ik vraag me af hoe het gebruik in de branche is. En gebruiken we het alleen voor de verlichting voor stichting lightrec of ook voor witgoed e.d.?

RFC tekst

Hoe wordt het veld verwijderingsbijdrage nu gebruikt door de sector en moet de naam niet veranderd worden?

Antwoorden

Luuk d'HoogheGeen aanwezigheidsgegevens (27-2-2018 10:52): Toekennen, doorzetten naar IC Wijzigingsverzoeken. [SALES Cie 06-02-2018] RFC: verwijderingsbijdrage wordt afvalbeheerbijdrage. De code blijft hetzelfde, omschrijving aanpassen. De code wordt wel alleen van toepassing op de regel.
Hans WalraveGeen aanwezigheidsgegevens (5-2-2018 16:29): De actuele term is volgens mij "afvalbeheerbijdrage", maar in de volksmond wordt nog veel over verwijderingsbijdrage gesproken. Ook op facturen van leveranciers. What's in a name, zolang de gebruikte chargetypecode maar hetzelfde blijft en iedereen weet wat er bedoeld wordt.
Peter van de SandeGeen aanwezigheidsgegevens (21-12-2017 13:07): Ik zie dat Recyclingbijdrage tegenwoordig veel gebruikt wordt. Ik dacht dat die 'in plaats van' is gekomen.
Luuk d'HoogheGeen aanwezigheidsgegevens (19-12-2017 16:12): [SALES Cie 21-11-17] nog niet besproken, (note: meenemen in de inventarisatie-mail.)
Daniëlle HoekstraGeen aanwezigheidsgegevens (17-11-2017 10:30): De Nederlandse naam zou dan dacht ik moeten zijn: Afvalbeheersbijdrage

Compatibiliteit

Niet bekend 

Verwante discussies

 

Van toepassing op

 

Wijzigingverzoek

 

Status van discussie

Gesloten 

Toegewezen aan

CCS 
Bijlagen
Versie: 6.0 
Gemaakt om 31-10-2017 15:18  door René van Blarcum 
Laatst gewijzigd op 27-2-2018 10:52  door Luuk d'Hooghe