Verdergaan naar hoofdinhoud

Commissie SALES standaard

Zoeken
Sales Commissie
Vastgoed Commissie
  
Commissie SALES standaard > WebService Discussies > InsBou XML validatie tool  

WebService Discussies: InsBou XML validatie tool

De inhoud van dit item wordt als e-mailbericht verzonden aan de persoon of groep die aan het item is toegewezen.
VersiegeschiedenisVersiegeschiedenis

Titel

InsBou XML validatie tool 

Discussie gepost door

Eddy Geurts 

Status van discussie

Nieuw 

Prioriteit

Normaal 

Hoofdtekst discussie

Oosterberg heeft al enige tijd de Message Service operationeel om daarmee de berichten ORDERS, ORDRSP, INVOIC en COLINV te transporteren en te verwerken en terug te melden. Helaas tot op dit moment slechts met 1 software partij. In het operationeel krijgen is veel getest en had ik behoefte aan een simpele InsBou_003 XML bestands validatie tool. Die heb ik geschreven. Deze standalone applicatie werkt onder XP SP3 en volgende Windows versies. Ik stel die hierbij beschikbaar als freeware. Het programma is voorzien van een automatische update functie, en zodra versie 004 van InsBou beschikbaar is zal validatie daarvan worden toegevoegd en ontvangt u automatisch de update. Voor de duidelijkheid de XML file wordt uitsluitend tegen de XSD's gevalideerd. Voor vragen email of bel gerust.

Categorie

Berichten 

Antwoorden

Eddy GeurtsGeen aanwezigheidsgegevens (25-6-2015 11:18): Nieuwe versie met de toevoeging van de vier nieuwe versie 004 files.
Hans WalraveGeen aanwezigheidsgegevens (29-8-2014 15:29): Mooi initiatief Eddy! maar waar ik echt behoefte aan heb is een tool die een bericht niet alleen valideert op het schema, maar ook op de functionele afspraken (IC). Als iemand die wil maken, bijvoorbeeld d.m.v. Schematron, houd ik me aanbevolen!

Einddatum

 

Verwante discussies

 
Bijlagen
InsBouValidator.zip    
InsBouValidator4.zip    
Versie: 3.0 
Gemaakt om 28-8-2014 8:14  door Eddy Geurts 
Laatst gewijzigd op 25-6-2015 11:18  door Eddy Geurts